limbi

Vă salutăm cu respect şi prietenie pe pagina noastră!

 

Ne recomandăm, ca un astfel de  viitor Partener, care să vă furnizeze produse de calitate superioară, care să manifeste o atenție deosebită așteptărilor Dumneavoastră, concomitent cu o deservire promptă și finalizată la timp. Un partener de încredere.

Găsiți în noi acel partener, care a reușit în timp să demonstreze aceste valori esențiale. Am intrat încă din 1998 pe piața producătorilor și distribuitorilor de diferite structuri metalice, al șemineelor și accesoriilor acestora. 

Produsele și serviciile noastre sunt agreate și solicitate de către parteneri din Germania, Elveția și Polonia, aceste colaborări devenind deja tradiționale în timp. Pe lângă mai marii parteneri autohtoni, am avut posibilitatea să deservim și administrații publice locale, instituții culturale etc.

Nu în ultimul rând acordăm atenție deosebită și acelor persoane fizice, care ni se adresează, oferindu-le produse și servicii, pe care le punem în viață cu atenție, pe baza doleanțelor exprimate.

Vă invităm în continuare deci, să faceți cunoștință cu produsele și serviciile noastre și să ne contactați cu încredere!

 

Compania noastră a câștigat un proiect de dezvoltare finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Comunicat de presă finalizare proiect.

 

Băcescu Lajos          Tamás László

 

firmă